< >

Alexander Mastbooms

Alexander is niet direct een nieuw gezicht bij Tandartspraktijk Arratoon, maar hij maakt wel een grote, nieuwe stap in zijn carrière! Namelijk door het zelfstandig leiden van Tandtechnisch Laboratorium Stadhuisplein.

Alexander: “Doordat ik vroeger regelmatig bij mijn overbuurman, Felix van den Heuvel van Tandtechnisch Laboratorium Vlissingen, kwam, is mijn interesse voor het vak tandtechniek ontstaan. De techniek trok mij altijd al, maar toen wist ik dat ik het specialistische werk van de tandtechniek wilde leren.”

Alexander heeft de vierjarige vakopleiding Tandtechniek gevolgd aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek. Vervolgens heeft hij zich een jaar gespecialiseerd in kroonen brugwerk. Tijdens en na zijn studie heeft hij gewerkt bij Tandtechnisch Laboratorium Vlissingen. Vervolgens heeft hij een aantal jaar in een groter laboratorium in Roosendaal gewerkt. En nu is een nieuwe stap in zijn carrière aangebroken.

Alexander: “Ik heb de kans gekregen (en met beide handen aangegrepen) om de onderneming Tandtechnisch Laboratorium Stadhuisplein op te zetten. Hier heb ik ontzettend veel zin in!


Terug